• Onderhoud van
    uw systemen

    Het is erg belangrijk dat uw systemen goed onderhouden worden om onnodige kosten te voorkomen. Ook wordt het gebruik van updates aangeraden.

ICT Diensten

ICT diensten vormen een belangrijke spil in iedere organisatie. De bereikbaarheid en prestatie van uw netwerk is van belang voor de dagelijkse bedrijfsvoering. Wilt u niet onverwachts te maken krijgen met ICT-problemen? Zorg dan voor een specialist die uw computernetwerk kan installeren en onderhouden. BIT-Support biedt de uitkomst en houdt graag rekening met uw persoonlijke wensen en voorkeuren.

Automatisering in Wijchen, Nijmegen en de rest van Gelderland

Onze ICT-specialisten helpen u graag verder in Wijchen, Nijmegen, Gelderland en omstreken. Maar ook elders in Nederland zijn wij u graag van dienst. Automatisering gaat verder dan het leveren van de juiste oplossingen en materialen. Wij staan graag klaar voor onze klanten en komen periodiek bij u langs voor het verzorgen en onderhouden van uw netwerk. Zo hoeven wij geen problemen te verhelpen, maar slechts te voorkomen.

Complete automatisering laten verzorgen

Waar bent u naar op zoek? BIT-Support zorgt dat uw netwerk optimaal blijft presteren. Dit doen wij door geregeld onderhoud te plegen. Denkt u aan het controleren van uw back-up en virusscanner en het updaten van uw software. Kortom: werkzaamheden die u liever uit handen geeft.

ICT diensten die BIT-Support onder andere verzorgt: