24/7 monitoring

Wat houdt 24/7 monitoring precies in? ICT is een steeds wisselend project binnen uw organisatie waar nogal eens problemen optreden. Kleine problemen, zoals het niet goed functioneren van uw e-mailprogramma. Of een printer die onverwacht stopt met reageren. Voor dit soort problemen wilt u graag direct een oplossing. Met 24/7 monitoring bieden wij u die oplossing.

24/7 ICT Support voor uw bedrijf

24/7 ICT support wil simpelweg zeggen dat u er nooit alleen voor staat. Uw ICT problemen lossen wij direct op door middel van onze Remote Support Client. Zo krijgen wij middels tijdelijke toestemming toegang tot uw ICT-omgeving. Hoe werkt dat? Wanneer een probleem dreigt te ontstaan ontvangen wij hier automatisch bericht over. Indien nodig grijpen wij direct in om de storing te verhelpen. De status van uw storingen rapporteren wij dagelijks, wekelijks of maandelijks. Wat u wilt.

Voorkom problemen met 24/7 monitoring

Het 24/7 monitoring programma is speciaal voor onze klanten ontwikkeld. BIT-Support weet hoe vervelend het is wanneer ontstane problemen niet tijdig worden opgemerkt. Daarom gaan wij liever preventief te werk. Wat houden wij onder andere voor u in de gaten?

  • Uitvallen van netwerkverbindingen, websites en servers
  • Werking van uw hardware
  • Anti-virussoftware altijd up-to-date
  • Systeemupdates
  • Controle van dagelijkse back-up
  • Harddrive check

Uw ICT problemen beter voorkomen dan genezen? Met 24/7 monitoring nemen wij uw zorgen uit handen. Neem contact op met BIT-Support in Wijchen, tel. 024 - 78 50 420.