ICT Onderhoud

Uw ICT netwerk onderhouden is vakwerk. Dit houdt niet op bij het installeren en plaatsen op locatie. Hier begint het pas. Het systeem moet regelmatig onderhouden worden voor een optimale werking. Zorg en aandacht staan centraal bij systeembeheer. Onderhoud laten plegen aan uw netwerk? Daar weten onze systeembeheerders bij BIT-Support alles van af.

ICT onderhoud op locatie

Net als het installeren van een netwerk, is het onderhouden hiervan ook maatwerk. De benodigde tijd en de frequentie van afspraken worden helemaal op uw wensen afgestemd. Hierbij houden wij rekening met het aantal servers, werkplekken en diverse applicaties. Verhogen of verlagen van de frequentie van het onderhoud is geen probleem.

Systeembeheer in Wijchen, Nijmegen en omgeving

Heeft u het gevoel dat u weinig grip heeft op de ICT omgeving van uw organisatie? Het is belangrijk om sluimerende problemen ruim van tevoren te detecteren. Zo kunt u denken aan het opzetten en uitvoeren van een back-up schema. Maar ook het up-to-date houden van uw anti-virussoftware en het controleren van uw servers zijn van belang.

Ook is het mogelijk om aanpassingen of incidenten automatisch uit te voeren, denk hierbij aan het wijzigen van gebruikers of andere instellingen. Kortom: al uw ICT onderhoud zonder contract of vaste lasten.

Wilt u kennis maken met onze flexibele oplossingen voor ICT onderhoud? Neem direct contact op met BIT-Support in Wijchen, tel. 024 - 78 50 420.

ICT Onderhoud

Downloads