Installatie netwerken

De installatie van uw netwerken laten verzorgen zonder dat u er omkijken naar heeft? BIT-Support besteedt aandacht aan een veilige en stabiele netwerkomgeving, waar uw bedrijf in de toekomst op kan bouwen. Ruim 12 jaar worden wij al aanbevolen door bedrijven in Wijchen, Nijmegen en omgeving. Ook voor u installeren wij graag een betrouwbaar netwerk.

Veilige netwerken installeren

Netwerken installeren, zowel bedraad als draadloos, is vakmanschap waar op details moet worden gelet. Doet u dit niet, dan loopt u het risico dat uw bedrijfsgegevens niet in veilige handen zijn. Tegenwoordig is iedereen met elkaar verbonden. Een veilig en goedwerkend (data) netwerk is een basisbehoefte. Wij richten netwerkoplossingen voor u in, zoals routers en wifi-netwerken. Maar ook voor periodiek onderhoud kunt u bij ons terecht. BIT-Support ondersteunt het volledige proces van A tot Z.

Netwerken installeren in Wijchen, Nijmegen en omgeving

Wilt u verzekert zijn van een betrouwbare netwerkomgeving? Kies dan voor de juiste beveiliging. Wij adviseren u graag over passende oplossingen voor uw netwerk. BIT-Support kan monitoren op afstand, zodat u zich niet druk hoeft te maken om de werking van uw systemen.

Netwerk diensten die BIT-Support onder andere verzorgt:

  • Installatie van compleet nieuw netwerk
  • Periodiek onderhoud aan uw netwerk
  • Beveiliging d.m.v. Firewall, webfilters en VPN
  • Complete netwerkoplossingen op maat

Bent u tevens op zoek naar bijpassende hard- en software? Ook hier adviseren wij u graag over. Een complete netwerkoplossing voor uw bedrijf in Wijchen, Nijmegen en omgeving? Neem direct contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.