Online back-up

Van online geautomatiseerde back-up tot handmatige back-up, het behouden én veilig houden van uw bedrijfsgegevens is prioriteit nummer één. U kunt dit met een gerust hart aan ons overlaten. De snelheid van het internet stelt ons tegenwoordig in staat om geautomatiseerde Online Back-ups uit te voeren. Ook de zekerheid van online backups ervaren?

Online back-up voor meer zekerheid

Wilt u uw gegevens altijd op een veilige plek bewaren, dan heeft u een aantal verschillende mogelijkheden. U kunt kiezen voor een handmatige back-up. Hierbij exporteren wij uw gegevens naar hardware, zodat ze toegankelijk zijn voor u. Hoe vaak dit gebeurt bepaalt u zelf. Neemt u liever het zekere voor het onzekere? Dan heeft u de mogelijkheid om uw gegevens ten alle tijden automatisch online op te slaan. Dit noemen wij een Online Back-up. Op dagelijkse basis worden uw gegevens verzamelt en op een beveiligde server opgeslagen.

Veilig, gemakkelijk en altijd bereikbaar

Een Online Backup heeft meerdere voordelen. Naast gemak en veiligheid, krijgt u direct inzicht in de status van uw back-up. BIT-Support onderhoudt uw back-ups en ontvangt complete rapportages over het verloop van de back-ups. Zo kunnen wij adequaat reageren wanneer dit nodig mocht zijn. Dus zoekt u een kostenbesparend alternatief voor uw serverpark? Kies dan voor een Online Back-up, zodat uw bedrijfsgegevens op een risicovrije locatie worden opgeslagen.

Bent u op zoek naar professionele ICT-ondersteuning?
Neem direct contact op met BIT-Support in Wijchen, tel. 024 - 78 50 420.