Online diensten

De online ICT diensten die BIT-Support levert zijn belangrijk voor ieder bedrijf met een online website, applicatie en/of werkomgeving. Ieder MKB bedrijf is bezig met het bouwen en onderhouden van zijn virtuele omgeving. Uiterst belangrijk in een tijdperk waar alle actuele zaken zich online afspelen. Hoe laat u deze online diensten verzorgen?

Online back-up en onderhoud zonder zorgen

Uw bedrijfsgegevens altijd beschikbaar op een veilige locatie? Wij weten dat dit belangrijk is voor ieder bedrijf. Online hosting wil zeggen dat wij zorgen voor degelijke online back-ups, zodat uw informatie, afbeeldingen en video’s altijd voor u toegankelijk zijn. Stabiele servers zorgen ervoor dat de online diensten die BIT-Support levert zo goed mogelijk functioneren. Strenge beveiliging, klimaatbeheersing en brandpreventieve maatregelen dragen hieraan bij. Wij nemen uw online veiligheid uiterst serieus.

Betrouwbare online diensten

Naast onze offline diensten als de levering van hard- en software, installatie van netwerken en VPN en Remote, kunt u ook voor uw online diensten bij ons terecht. In Wijchen, Nijmegen en door heel Nederland verzorgt BIT-Support onder andere de volgende online diensten:

  • Online back-up
  • 24/7 monitoring
  • Office 365
  • Onderhoud van uw netwerken
  • Systeembeheer