Remote VPN – Virtual Private Network

VPN wat is dat nou eigenlijk? U heeft er vast wel eens van gehoord; beveiligde verbindingen tussen verschillende locaties, zodat u in staat bent eenvoudig informatie uit te wisselen. Dus, werken vanuit huis wanneer u maar wilt. Werknemers op verschillende locaties van dezelfde bedrijfsinformatie gebruik laten maken? Het kan allemaal met VPN.

Uw VPN server opzetten

Wilt u een VPN server laten opzetten, maar heeft u hier zelf weinig verstand van? Laat het door BIT-Support verzorgen. Alleen dan bent u zeker van een goed beveiligde omgeving. Met de groei van het draadloze tijdperk, is ook de vraag naar een Virtual Private Network sterk toegenomen. VPN stelt u in staat via een beveiligde verbinding diverse servers met elkaar te laten communiceren. Het grootste voordeel hiervan: uw sterk beveiligde netwerk is overal toegankelijk.

VPN is altijd en overal toegang tot uw bedrijfsinformatie

Maar hoe werkt VPN remote nou precies? Via de geïnstalleerde routers die BIT-Support levert kunnen wij uw VPN server activeren en beheren. Het toepassen gebeurt met behulp van een zogenoemde tunnel. Deze stelt ons in staat een directe verbinding te creëren tussen de aangegeven computers. De gegevens die worden uitgewisseld zijn encrypted, oftewel voorzien van een beveiligde codering. Veilig, snel en gemakkelijk. Maar het opzetten van een Virtual Private Netwerk heeft meer voordelen:

  • Toegang voor aangegeven gebruikers
  • Niet plaatsgebonden, overal toegankelijk
  • Sterk beveiligd m.b.v. encryptie
  • Geen huurlijn nodig
  • Ideaal voor thuiswerkende ondernemer

Een VPN server laten opzetten? Neem direct contact op met BIT-Support in Wijchen, tel. 024 - 78 50 420.