Sponsoren

BIT Support is thuis in de regio Wijchen en steunt daarom doelbewust en van harte plaatselijke initiatieven, voorzieningen en goede doelen in de sociaal-culturele sector.

We verlenen graag substantiële back-up aan de volgende organisaties:


Voetbalvereniging SC Woezik

Sportclub Woezik is met ruim 1500 leden – waaronder zo’n 150 dames en meisjes -  met afstand de grootste voetbalvereniging in de regio Wijchen en viert in 2011 haar 50-jarig bestaan. Roy Makaay is de bekendste profvoetballer die de club heeft voortgebracht.

www.scwoezik.nl
 

Voetbalvereniging s.v. AWC Wijchen:

In 1932 opgericht als ‘Eendracht’ , als bundeling van meerdere kleine verenigingen, is  de Alverna Wijchen Combinatie’ tegenwoordig een dynamische voetbalvereniging, met een bruisend en sociaal hart.

Er zijn ruim 1000 leden, die spelen in één van de seniorenvoetbalteams, of bij de dames-, meisjes-, junioren- of zaalvoetbalteams.

www.awcwijchen.nl
 

Ondernemersgala Wijchen

Een initiatief van vijf jonge ondernemers, DGNW, die samenwerken met als doel centraal aanspreekpunt te zijn in de organisatie van grote marketingprojecten. Onbetwist jaarlijks hoogtepunt is het Ondernemersgala, dat wordt gehouden in ’t Mozaïek te Wijchen en onderscheidingen uitlooft in de sectoren Industrie, Bouw en Groothandel, plus Dienstverlening, oreca en Detailhandel.

www.ondernemersgalawijchen.nl


Stichting Kasteelfeesten Wijchen

Sinds 1983 voor het eerst georganiseerd, ter gelegenheid van de 50e verjaardag van de aankoop van het kasteel door  de gemeente Wijchen. Behalve vier dagen met veel muziek voor jong en oud maakt een  wandeltocht al sinds het begin deel uit van de Kasteelfeesten.

www.kasteelfeestenwijchen.nl

Downloads